Ülkede çıkan orman yangınları sonucu zor günler geçiren yangın bölgelerine destek vermeye giden Batman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, yangınların kontrol altına alınması ile birlikte görevlerini tamamlayarak Batman'a döndü.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde başlayan ve akabinde farklı il ve ilçelerde büyüyerek artan orman yangınlarının söndürülmesi için Antalya'ya giden Batman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri yangınların kontrol altına alınması ile birlikte görevlerini tamamlayarak Batman'a döndü.
4 araç ve 14 personel ile Antalya'nın Manavgat ve Gündoğmuş ilçelerinde 10 gün boyunca yangınla mücadele eden Batman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, yangınların kontrol altına alınmasında ve söndürülmesinde insan üstü gayret göstererek büyük takdir topladı.