İHALE İLANI

Karışık Ambalaj Atıklarının Satışı İhale İlanı

OTOBÜS SAATLERİNDE DEĞİŞİKLİĞE GİDİLDİ

Batman Belediyesi, Ramazan ayını ve yaklaşan yaz mevsimini dikkate alarak toplu taşıma hizmetlerinde düzenlemeye gitti. 12 Mart 2024 tarihi itibarıyla nöbetçi otobüslerin sefer saatlerinde yapılan değişiklikle, en son otobüs seferlerinin 00.00'a uzatıldığı belirtildi.

MAHALLELİ İSTEDİ, BELEDİYE ÇÖZÜME KAVUŞTURDU

Pınarbaşı Mahallesi sakinleri; Batman Belediyesi’nin ‘Yerinde İletişim Yerinde Çözüm’ şiarıyla gerçekleştirdiği mahalle buluşmaları sonrası yapılan çalışmalardan memnun kaldıklarını ifade ettiler.

BUGÜNE KADAR 3.185 ÖĞRENCİ “BEN DE VARIM” DEDİ

Batman Belediyesi'nin öncülük ettiği 'Ben de Varım' projesi, yerel idarelerin, eğitim kurumlarının ve diğer paydaşların işbirliğiyle, Projeden şimdiye kadar 3.185 öğrenci faydalanırken, Batman merkez ve çevre ilçelerdeki çocuklar, sosyal ve kültürel etkinliklere katılarak kişisel gelişimlerine katkıda bulunma fırsatı yakaladı.

TEMATİK KONSEPT DURAKLARLA SANAT VE BİLGİYİ SOKAKLARA TAŞIYOR

Batman Belediyesi, kentin kültürel ve sosyal dokusunu zenginleştirmeyi hedefleyen yenilikçi bir projeyle karşımıza çıkıyor: tematik konsept duraklar. Bu duraklar, edebiyat, sanat, çevre, spor gibi farklı temaları kapsayacak şekilde tasarlanmış hem görsel hem de işitsel öğeleri içeren bir kamu hizmeti sunuyor. Proje, şiir ve edebiyat dünyasından veciz sözlerin yanı sıra, Türk ve dünya klasiklerine ait eserlerin yazarlarının isimlerini ve eserlerinden alıntıları içeren durakları kapsıyor.