Kilolarca Lastik, Bitkisel Atık Yağ ve Ambalaj Atığı Geri Dönüştürülüyor

Aylık 10 Bin Metreküp Hafriyat Geri Dönüşüme Kazandırılıyor
Atıklar Geri Dönüşüme Kazandırılıyor

Batman’da temel kazılarında çıkan hafriyat, yıkım molozundan çıkan hafriyat, ömrünü tamamlamış lastikler, bitkisel atık yağlar ve ambalaj atıkları Batman Belediyesi çalışmaları ile geri dönüşüme kazandırılıyor.
Batman’da son bir aylık zaman dilimi içerisinde 5 bin 474 metreküp temel kazısında çıkan hafriyat ve 5 bin 145 metreküp yıkım molozundan çıkan hafriyat atıkları geri dönüşüme kazandırıldı.
Ömrünü tamamlamış lastiklerin geri dönüşüme kazandırılması için 8 bin 850 kilogram lastiği anlaşmalı firmalara gönderen Batman Belediyesi, 754 kilogram bitkisel atık yağı ile 254 kilogram ambalaj atığını yine ilgili yerlere göndererek geri dönüşüme kazandırılmasını sağladı.
Sosyal Medya Spotu:
Batman’da temel kazılarında ve yıkım molozundan çıkan hafriyatlar, ömrünü tamamlamış lastikler, bitkisel atık yağlar ve ambalaj atıkları Batman Belediyesi çalışmaları ile geri dönüşüme kazandırılıyor.