1 Adet Tonmayster Alımı Duyurusu

DUYURU

Batman Belediyesi Personel A.Ş bünyesinde, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne 1 adet Tonmayster alımı için 05.11.2018 tarihli ve 756 sayılı yazımıza istinaden 07.11.2018- 16.11.2018 tarihleri arasında iş kur üzerinden ilan edilip duyurusu yapılmıştır. 1 adet Tonmayster alımı için 4 adet başvuru yapılmış. 19.11.2018 tarihinde Batman belediyesi Personel A.Ş yönetim kurulu üyelerinden oluşan işçi alımı komisyonu tarafında mülakat yapılmıştır. 1 adet Tonmayster personeli için toplam 4 adet başvuru yapılmış, yapılan başvuruların eksiksiz olduğu anlaşılmıştır. Yapılan mülakat ve incelemeler sonucunda başarılı ve başarısız olan personellerin ismi aşağıda belirtilmiştir.

Başarılı Personel:                                                              Başarısız Personel:

1: Mazlum Agid AYKAÇ                                                          1:Veysi EMLAK (Yedek)

2:Cemal TAÇ

3:Feyzullah ŞAŞMAZ