ŞUBAT AYI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ YİNE DOLU DOLU

Batman Belediyesinin beğeniyle takip edilen ve geleneksel hale gelen kültür sanat etkinlikleri 2018 Şubat Ayı etkinlikleri de dolu dolu bir programla geçecek.

Her ay birbirinden renkli etkinliklerle Batmanlılara unutulmaz anlar yaşatan Batman Belediyesi’nin Şubat 2018 kültür sanat etkinlikleri programı, sinema tiyatro oyunları, çocuk karnavalları müzikali, konserler ve eğlenceli gösterileriyle, 7’den 77’ye her yaş ve sosyal kesime hitap edecek şekilde hazırlandı.

Belediye etkinliklerinde unutulmayan çocuklara yönelik olarak programında özel yer verildi.   ‘Fabl’ların Dili Olsa’, ‘La Fontaine Orman Mahkemesinde’ ‘Keloğlan Masalları Müzikali’ gibi tiyatro oyunlarının yanı sıra ‘Süper Papağan’ ve ‘Cesur Horoz’ gibi animasyon film gösterimleri de Şubat ayı programı kapsamında çocuk izleyicilerle buluşacak.

Soprano Nuray Çeviker ile Tenor Ömer Türkmenoğlu’nun seslendireceği ‘Klasik Batı Müziği Konseri’, Bilal Karaman’ın kendine has stiliyle çaldığı ‘Gitarla Yolculuk Konseri’ ve Batman Güzel Sanatlar Lisesi’nin seslendireceği ‘Barış Manço Anma Konseri’ ile izleyicilere çok özel anlar yaşatılacak.

Vatandaşlar etkinlik detaylarını Batman Belediyesi resmi web sayfası www.batman.bel.tr adresinden takip edilebilecek. Programın duyurusunu yapan Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yetkilileri Toplumun tüm kesimlerini belediyenin yaptığı etkinliklere katılımlarını beklediklerini ve etkinliklerden hiçbir ücret ödemeden faydalanabileceklerini belirtti.