1250 Kolilik Yardım Yola Çıkıyor

Batman Belediyesi, İran-Irak sınırında meydana gelen depremden etkilenenlere bir tır dolusu yardım malzemesi gönderiyor.

Depremzedelerin doğal bir afetle karşı karşıya kaldıklarını belirten Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY: “Irak-İran sınırında yaşanan depremde yüzlerce insan hayatını kaybederken, binlercesi yaralanmış, onbinlercesi de evsiz kalmıştır. Belediyemiz ve Türk Kızılay’ı olarak sorumluluk bilinciyle hareket ederek, bu acı günlerinde depremzede kardeşlerimizin yanında olduğumuzu ve sıkıntılarını paylaştığımızı göstermek amacı ile bir tır dolusu yardım malzemesi gönderiyoruz” dedi.

Batman Belediyesi ve Kızılay işbirliği ile gerçekleştirilecek olan çalışma ile bin 250 gıda kolisinin bulunduğu bir tır yardım malzemesi mağdurlara ulaştırılacak.