Batman Belediyesi Kasım ayında da Kültür ve Sanat etkinliklerine devam edecek

Ekim ayı etkinlikleriyle göz dolduran Batman Belediyesi Kültür Müdürlüğünün kültür ve sanat etkinliklerini Kasım ayında da dopdolu bir programla sürdürecek.

Tiyatrodan söyleşiye, konserden sinema gösterimlerine kadar birbirinden güzel etkinlikler Kasım ayı boyunca Batmanlılarla buluşturulacak.

6 Kasım Pazartesi akşamı 20.00’da Belediye Kültür ve Sanat Merkezinde Diyarbakır Devlet Tiyatrosunun sergileyeceği “Bir Şehnaz Oyun” adlı tiyatro oyunu, 10-11-12 Kasım tarihlerinde şiir dünyasının önemli isimlerini Batmanda dinleyicilerle buluşturacak.

Batmayan Şiirler Festivali, 14 Kasım Salı akşamı 19.30’da Atatürk Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek Abdurrahman ÖNÜL Tasavvuf Müziği konseri ve Ömer DÖNGELOĞLU dini sohbeti ayrıca 17 Kasım Cuma akşamı saat 20.00’de Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenecek TRT İstanbul Radyosu Ses Sanatçısı Dünya Tekin’in Türk Halk Müziği konseri etkinliklerden bazıları.

Batman Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerin tümünün ücretsiz olduğunu ve tüm Batman halkının davetli olduğunu belirten Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY: “Amacımız hemşehrilerimize kaliteli kültür ve sanat etkinlikleri sunmaktır” dedi.|