7 MAHALLEDE YOL ÇALIŞMASI

Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, birçok mahallede yol açma, asfalt öncesi PMT serimi ve sıcak asfalt serimi gerçekleştirmeye devam ediyor.

Tilmerç, Cudi, Korik, Petrol, Bayındır, Pazaryeri ve Belde Mahallelerinde yol açma, asfalt öncesi PMT ve sıcak asfalt serimi gerçekleştiren Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ulaşıma yeni yolları kazandırırken mevcut yolları da iyileştiriyor.

Tilmerç Mahallesinde; 1 finişer, 1 silindir, 10 kamyon ve 10 personel ile yaklaşık 2 bin 500 ton sıcak asfalt serimi yapan Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Cudi Mahallesinde de yine 1 finişer, 1 silindir, 2 kepçe, 14 personel, 10 kamyon ile yaklaşık 5 bin ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi.