3. ULUSLAR ARASI BATMAN BELEDİYESİ YARI MARATONU BAŞLIYOR

Batman Belediyesinin ev sahipliğinde, Batman Valiliği, Türkiye Atletizm Federasyonu ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün desteğiyle gerçekleştirilecek olan 3. Uluslar arası Batman Yarı Maratonu ve Halk Koşusu için son hazırlıklar tamamlandı.

16 Mart 2019 Cumartesi günü saat 11.00’da 250 kişinin yarışacağı Halk koşusunun startı ile başlayacak program 17 Mart Pazar günü yarı maraton koşusu ile son bulacak.  Kuyubaşı TOKİ Köprüsü’nden startı verilecek olan 5 kilometrelik halk koşusu, Batı Raman Ziya Gökalp Anadolu Lisesi karşısında son bulacak.

Batman’da 3’üncüsü düzenlenecek olan Uluslar arası Yarı Maraton’u ise 17 Mart 2018 günü saat 09.00’da Belediye Hizmet binası önünde start alacak ve Bıçakçı Köyü yolu güzergahında seyredecek. Bitiş noktası olarak da Belediye Hizmet Binasının önü olarak belirlenen yarı maratonun 21.1 kilometrelik mesafeden oluştuğu ve koşuya 468 resmi kayıtlı sporcunun katılacağı açıklandı.