KAPI ve SOKAK NUMARALARI KAREKODLU OLUYOR

İçişleri Bakanlığı’nın başlattığı ve Batman’da da bir süre önce çalışmalarına başlanan Mekânsal Adres Kayıt Sistemi (MAKS) ile yapılan adres ve konut numara yenileme çalışmaları devam ediyor.

"ŞEHRİMİZİN DUYARLI DAVRANIŞI OLMASAYDI BUNU BAŞARAMAZDIK"

Sağlık Bakanlığı’nın paylaştığı haftalık vaka sayıları sıralamasında Batman iki hafta üst üste en iyi 4’üncü ve bu hafta da 3. il olarak normalleşme sürecinin en iyi şartlarda başlayacağı “Mavi Renk” kategorisinde yer aldı.

MAHALLE BULUŞMASI: BEŞEVLER

Dokuzuncusunu düzenlediğimiz ‘Mahalle Buluşmaları’nda Valimiz Hulusi Şahin, Beşevler Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek sorunlarını yerinde dinledi.

MİNİKLER ÖDÜLLERİNE KAVUŞTU

Batman Belediyesi’nin bu sene ilkini düzenlediği “İtfaiye Aracı Tasarım Yarışması” ödülleri sahiplerine kavuştu.

SANAT SOKAĞI, SANATIN MERKEZİ OLACAK

KOLANA HUNERÊ DÊ BIBE NAVENDA HUNERÊ

Walîyê me çu serdana  Kolana  Hunerê ya Taxa Zîya Gokalp ya  ku berîya niha telîmat dabûn ku xebat li gorî navê wê werin destpêkirin û li vir did derbarê xebatan de agahî standin.

VALİMİZ HULUSİ ŞAHİN’İN REGAİB KANDİLİ MESAJI

Allah’ın rahmetinin üzerimize manevi bir sağanak gibi yağdığı, lütuf ve kereminin bizleri kuşattığı mübarek üç ayların manevi ikliminin ilk esintisi Regaib Kandilini idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

ZABITA’DAN MASKE ve TEMİZLİK DENETİMLERİ-

Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında Halk Sağlığını korumaya yönelik denetimlerini aralıksız sürdüren Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Turgut Özal Bulvarında gerçekleştirdiği denetimle esnafı maske ve temizlik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu ve kaldırım işgallerinin önüne geçme amacıyla denetimleri sıklaştırdı.

OTOBÜSLERİMİZİN HAT SAYILARI VE GÜZERGÂHLARI ARTTI

Vatandaşlarımıza sunulan toplu taşıma hizmetinde ulaşım ağını genişleten belediyemiz; hat sayısı, hat uzunluğu ve güzergah artışıyla daha fazla yolcuya ulaşırken hareket saat aralıklarını düşürerek bekleme sürelerini de minimum seviyeye indirdi.

VALİMİZ, GENÇLERE ÇORBA İKRAMINDA BULUNDU

Valimiz Hulusi Şahin, Batman Belediyesi ve Kızılay Batman Şubesinin ortaklaşa yürüttüğü “Çalışmak Sizden Çorba Bizden” projesi kapsamında Petrolkent Gençlik Merkezinde düzenlenen programa katıldı.

VALİMİZ, DENGBEJ KONAĞI PROGRAMININ CANLI YAYIN KONUĞUYDU

Valimiz Hulusi Şahin, beraberinde Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı A.Kadir Demir, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Osman Bilgili ve Muzaffer Özkan ile birlikte Cudi Mahallesi Salih Özdemir parkında bulunan Dengbej Kültür Evinde Batmanlı sanatçı Tayfun Öztoprak’ın moderatörlüğünde hazırlanıp sunulan Dengbej Konağı programının canlı yayın konuğu oldu.

VALİMİZ ALO TEVŞO PAZARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Walîyê me Hulusî Şahin çu serdana Pazara Elo Tevşo ya ku bi piştgiriya DİKAyê ji alîyê Şaredarîya me ve  hatibu çêkirin. Walî Şahîn li Elo Tevşo lêkolînkirin û li pisrgirêkên esnafên pazarê guhdarkirin.

SOKAK HAYVANLARINA UZUN ÖMÜRLÜ BESLENME ODAKLARI

Sokak hayvanlarının beslenme, barınma, bakım ve tedavilerini büyük bir özenle gerçekleştiren Belediyemiz Veterinerlik İşleri Müdürlüğü, sokak hayvanları için üstü kapalı metal beslenme odakları oluşturdu.

MAHALLELİ KONUŞTU VALİ ŞAHİN DİNLEDİ

WALÎ ŞAHÎN LI ŞÊNÎYÊN TAXÊ GUHDARKIR

Belediyemiz Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından 8’ncisi düzenlenen ‘Mahalle Buluşmaları’ Programı kapsamında Valimiz Hulusi Şahin, Bayındır Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek sorunlarını yerinde dinledi.

ARAÇ FİLOMUZ GÜÇLENDİRİLDİ

FÎLOYA SEYAREYAN HATE XURTKIRIN

Ji alîyê Şaredarîya me  ve ji bo di xebatên paqijîyê de werin bikaranîn 14 seyareyên paqijîyê hatine standin.