ZABITA’DAN MASKE ve TEMİZLİK DENETİMLERİ

Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında Halk Sağlığını korumaya yönelik denetimlerini aralıksız sürdüren Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Turgut Özal Bulvarında gerçekleştirdiği denetimle esnafı maske ve temizlik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu ve kaldırım işgallerinin önüne geçme amacıyla denetimleri sıklaştırdı.

Vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılan Turgut Özal Bulvarında maske ve sosyal mesafe kurallarına uyulup uyulmadığını denetleyen ekiplerimiz, vatandaşlara ve esnafa uyarılarda bulunarak kaldırım işgali yapan esnaf ve işportacılara yönelik uyarılarda bulundu.

İl Hıfzıssıhha kurulunun Covid-19 pandemisini önlemeye yönelik aldığı kararlar doğrultusunda içeride müşteri bulundurması yasak olan işletmeleri de denetleyen Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, paket servisi yapan işletme personelinin maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyup uymadıklarını da denetledi.

• 2.03.2021
  • Bu içerik 232 defa okundu