Belediyemiz, vatandaşlarımıza kolaylık sağlamak amacıyla; emlak vergisi, su borçları, harcamalara katılım payları, kira borçları, çevre temizlik vergisi ve ilan reklam vergisi borçlarına 18 aya varan taksit imkanı sunuyor.

Mükelleflerin borçlarını yapılandırmaya yönelik 7256 sayılı kanun kapsamında çalışma başlatan Batman Belediyesi, peşin olarak yapılan yapılandırmada yüzde 95’in üzerinde bir indirim uygulanacağına dikkat çekti.

Vatandaşlarımızın 31.08.2020 tarihine kadar olan borçları için  31 Aralık 2020 tarihine kadar başvuruda bulunabileceği belirtilen kampanya ile ilgili belediye yetkilileri şu ifadeleri kullandı: “7256 Sayılı vergi ve bazı alacakların yeniden yapılanması ile ilgili kanuna göre Belediyemize olan emlak vergisi, su borçları, harcamalara katılım payları, kira borçları, çevre temizlik vergisi ve ilan reklam vergisi borçlarına 18 aya varan taksit imkânlarıyla borçları yapılandırıyoruz. Peşin olarak yapılandırmada yüzde 95’in üzerinde bir indirim söz konusu olacak. Son müracaat tarihi ise 31 Aralık 2020”

Belediye yetkilileri, ödeme ofislerinde yığılmaların önlenmesi amacıyla belediyemizin anlaşmalı olduğu PTT Bank, Vakıf Bank, Yapı Kredi, Ak Bank, Vakıf Katılım, Al Baraka, Türkiye Finans ve Kuveyt Türk gibi bankalar ile www.batman.bel.tr adlı internet sitesinden online olarak ödemelerin gerçekleştirilebileceğini belirtti.