Mahalle Buluşması Programı tüm hızıyla sürdürerek vatandaşların yerinde dinleyen Valimiz Hulusi Şahin, Mahalle Buluşması Programı Sağlık Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.
Belediye Muhtarlık işleri Müdürlüğü tarafından Sağlık Mahallesi'nde düzenlenen program Valimiz Hulusi Şahin'in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları, İl Emniyet Müdürü, İl Milli Eğitim Müdürü, İl Sağlık Müdürü, Belediye birim müdürleri, kamu ve özel kurum / işletme yürütme, mahalle muhtarı ve çok sayıda mahalleli katıldı.
Mahalle sakinlerinin anaokulu, ilk ve ortaokul, cami, kanalizasyon ve yağmursuyu altyapı, park ve yeşil alan, internet altyapısı, metruk ev yıkım taleplerini, madde bağımlılığı ile ilgili yerde dinleyen Valimiz Hulusi Şahin, Sağlık Mahallesi'nin sorunlarının giderilmesi konusunda birim müdürlerinin gerekli çalışma ve hazırlıklarını için talimat verdi.
Mahallede yıllardır süre gelen sorunların çözümüne yönelik girişimlerin bulunmadığını aktaran Vali Şahin: “Yıllar önce imar planında mahallelinin talep ettiği okul, cami, park ve sosyal donatı alanlarına hiç yer verilmediği için bugün bu talepleri karşılamak için uygun arsa bulamıyoruz. Oysa yeni imara açtığımız Korik ve Tilmerç mahallelerinin imar planında 67 adet okul alanı, 12 adet sağlık tesis alanı, 27 adet sosyal ve kültürel tesis alanı, 250 adet park ve çocuk bahçesi alanı ve daha bir amaç için mahallelinin uygun alanlar oluşturduk ”dedi. |

• 4.12.2020
  • Bu içerik 946 defa okundu