Mahalle Buluşması Programının dördüncüsü Tilmerç Mahallesi Mehmet Uzun Parkı’nda gerçekleşti.

Semt sakinlerinin sorunlarını Belediye birim müdürleriyle birlikte dinleyen Valimiz Hulusi Şahin, mahallelinin talep ve şikayetlerini tek tek not aldırdı.

Belediye Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından Tilmerç Mahallesi’nde düzenlenen programa Valimiz Hulusi Şahin’in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye birim müdürleri, kamu ve özel kurum/işletme temsilcileri, mahalle muhtarı ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Mahalle sakinlerinden gelen talepleri yerinde dinleyen Valimiz Hulusi Şahin, Tilmerç Mahallesi’nde hayvancılık yapılmaması konusunda ilgili müdürlere talimat verdi.

Vali Şahin, “Devlet Su İşleri (DSİ)’ne ait sulama kanalında güzel bir proje hazırlandık. Bakanlığa da sunduk, inşallah kabul edilecek. Kanal boyu yürüyüş yolları, oturma alanları, bisiklet yolları yapacağız” dedi.

Vali Şahin ayrıca, ilimizin değişik noktalarına ücretsiz wi-fi hizmetinin verilmeye başlanması için gerekli çalışmalara başlandığını sözlerine ekledi.