Gaziantep ilinde 20-25 Ekim 2020 tarihleri arasında düzenlenen Bölgesel Lig grup müsabakalarında şampiyon olarak ikinci lige katılmaya hak kazanan 1955 Batman Belediyespor Hentbol Takımı ve teknik heyeti Vali Hulusi Şahin’i ziyaret etti.

Batman Belediyesi Konferans Salonunda 1955 Batman Belediyespor Hentbol Takımı ve teknik heyeti ağırlayan Valimiz, tamamı Batmanlı gençlerden oluşan hentbol takımımızın elde ettiği başarının çok anlamlı ve mutluluk verici olduğunu söyledi.

Göstermiş oldukları performansla namağlup bir şekilde 2. Lige yükselme başarısı gösteren sporcuları tek tek tebrik eden Valimiz, sporculara ve teknik heyete başarılarının devamını dileyerek hediyelerini verdi.

‘Sporda kazanmakta var kaybetmekte ama asıl olan centilmen olabilmektir’ sözleriyle spor ahlakının önemine vurgu yapan Valimiz, sporcuların hayatlarına yön verecek çalışmalarda kendilerini geliştirme gayreti içerisinde olmaları gerektiğine dikkat çekti.

1955 Batman Belediyespor Kulüp Başkanı ve aynı zamanda Belediye Spor Müdürü Burak Eren, Batman Belediyesi bünyesinde 17 farklı branşta Batmanlı çocuklara, gençlere eğitim verdiklerini altyapıdan dolayı farklı kulüplerden gençlerimize talep geldiğini söyledi.