2020-2021 yılı sportif faaliyetlerine ara vermeden devam eden Belediye Spor İşleri Müdürlüğünün başlattığı ‘Haydi Çocuklar Spora’ kampanyasına katılım her geçen gün artıyor.
Altyapıdan başlayarak ülkesine faydalı bireyler ve sporcular yetiştirmeyi hedef alan Belediye Spor İşleri Müdürlüğü, 32 uzman antrenörle 15 branşta bin 120 öğrenciye sportif eğitim veriyor.
Haftanın 7 günü devam eden çalışmaların, koronavirüs pandemisi nedeniyle sosyal mesafe kurallarına uygun olarak yapıldığı belirtildi.
Çocukların yetenek taramasından geçirildiğini ifade eden Belediye Spor İşleri Müdürlüğü yetkilileri, sportif çalışmalarda gençlerin öncelikle hangi spor branşında daha yetenekli olduklarının belirlendiğini, daha sonra o branşa yönelik çalışmalara başlandığını söyledi.

• Ev naverok 2015 caran hat xwendin