Her gün yüzlerce yolcunun seyahat ettiği Batman İlçe Otogarı’nın genel temizliğini en üst seviyede tutan otogar yönetimi, Covıt-19 pandemisi sürecinde otogarı kullanan yolcuların sağlığı açısından hergün dezenfektanlı su ile yıkandığını ve temizlik çalışmalarından taviz vermediklerini ifade etti.

İlimize gelen vatandaşların ilk gördükleri yerin otogarlar olduğunu ifade eden otogar yönetimi: “Otogarlar her yerleşim yerinin aynası konumunda olduğu için ilk izlenim çok önemlidir. Kentimize gelen vatandaşlar ilk gördükleri görüntü ile kenti değerlendirmektedir. Otogarda olumlu ve olumsuz ne durumla karşılaşılırsa kent o şekilde değerlendirilir. Bizler de Batman Belediyesi olarak Batman’ımızın imajını en iyi seviyede yansıtmak amacıyla temizliğe çok önem veriyoruz” dediler.

Yetkililer ayrıca, koronavirüs pandemisi nedeniyle temizlik, mesafe ve hijyen konusunda tüm tedbirlerin alındığını, ortak kullanım alanları, lavabo ve wc’lerin sürekli temizlendiğini ve dezenfekte edildiğini dile getirdi.

• 26.01.2021
  • Bu içerik 182 defa okundu