Belediyemiz Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekipleri, hizmetin devamlılığı için zaman ve maliyet gerektiren iş makinelerinin bakım ve onarımını gerçekleştirmek için 7/24 çalışıyor.

Batman Belediyesi hizmetlerinde kullanılan iş makinelerinin kaynak, yedek parça temini, bakım ve onarımı için çalışan ekiplerimiz, mevsime bağlı olarak araçları sürekli çalışır vaziyette tutmak için büyük çaba sarf ediyor.

Belediyemiz birimlerindeki çalışmaların aksatılmadan yürütülmesi için büyük çaba harcayan Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekipleri, ince işçilik isteyen birçok çalışmayı titiz bir şekilde gerçekleştirerek hizmette devamlılığı sağlıyor.

Kendi öz kaynaklarımızla yapılan; motor revizyon, elektrik aksamı, kaynak işleri, yedek parça temini, kaporta tamiri bakım ve onarım atölyesinde çalışan kalifiye personelimiz tarafından kaynaklar en etkin bir biçimde kullanılarak belediye bütçesine büyük katkı sağlıyor.

• 21.01.2021
  • Bu içerik 207 defa okundu