Belediyemiz, Regaip Kandili dolayısıyla vatandaşlarımıza sekiz ayrı noktada kandil simidi dağıtımını gerçekleştirdi.
Vatandaşların yoğun olarak kullandığı Atatürk Parkı, Belediye önü, Batman Park AVM önü, Gülistan Caddesi, Gültepe Mahallesi otobüs aktarma istasyonu, Toplu Taşıma Araçları, Cumhuriyet Meydanı, Alo Tevşo sabit semt pazarı ve Ulu Cami önünde oluşturulan stantlarda Belediyemiz Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz Kandil Simidi dağıttı.
Belediyemiz personeli tarafından sekiz ayrı noktada 25 bin kutu Kandil Simidi dağıtımının gerçekleştirildiğini gören vatandaşlar, Batman Valisi Hulusi Şahin’e böylesine anlamlı bir günde kandil simiti dağıtımından duyduğu memnuniyeti dile getirerek: “Allah razı olsun, Allah kabul etsin. Emeği geçenlere ve dağıtanlara, bu duyarlılığı gösterenlere teşekkür ediyoruz” dediler.