Belediyemiz Sağlık İşleri Müdürlüğü, yaşadığı psikolojik sorunlar karşısında ihtiyaç sahiplerine neler yapması gerektiği konusunda psikologlarıyla hizmet vermeye başladı.
Sağlık İşleri Müdürlüğü psikologları, kişinin yaşantısında depresyon durumu mevcutsa, sürekli bir korku, kaygı, bunalma veya sıkıntı hissediliyorsa, aile içi sıkıntılar, evlilik öncesi veya evliliği bitirmeye dönük durumlarda kafa karışıklığı yaşanıyorsa, kadın-erkek ilişkilerinde çözülemeyen problemler varsa, aşırı alınganlık, özgüven eksikliği, yalnızlık hissi varsa, bağımlılık problemleri varsa, öfke kontrol sorunları, travmatik yaşantılar varsa mutlaka bir uzman görüşüne başvurulması gerektiğine dikkat çekiyor.
Psikologlarımız: “Bazı zamanlarda kendimizi çıkmazda bulduğumuz, problemlerimizi sağlıklı olarak çözemediğimiz durumlar olabilir. Herhangi bir görünen sorun olmasa dahi içsel olarak bir eksiklik hissettiğimiz veya sebepsiz yere sıkıntı içine girdiğimiz anlar yaşanabilir. Bazı konularda farklı bir bakış açısıyla olaylara bakmamızı sağlayacak uzman görüşüne ihtiyaç duyabiliriz. Buradaki amaç, ruhsal ve psikolojik açıdan sorunlarınızla ilgili rahatlamanızı sağlamak, farkındalık değerinizi artırıp işlevsel bir birey olmanıza yardımcı olmaktır. Psikolog ile yapılan görüşmelerin içeriği gizlilik ilkesine tabi olup, üçüncü kişilerle kesinlikle paylaşılmamaktadır” ifadelerinde bulundular.
Covid-19 salgınının tüm dünyayı kasıp kavurduğu bir dönemde hemşehrilerimiz, pandemi sonucu oluşan stres kaynaklı sorunlarıyla ilgili Belediye Sağlık Merkezimizin 0 (488) 215 06 36 telefon hattından randevu alarak psikolojik destek hizmetinden ücretsiz bir şekilde faydalanabilecekleri belirtildi

• Ev naverok 5028 caran hat xwendin