Belediyemiz Sağlık İşleri Müdürlüğünce halkımıza, yaşanan psikolojik sorunlar karşısında neler yapması gerektiği konusunda psikologlarıyla ücretsiz hizmet vermeye başladı.

Belediyemiz Sağlık Merkezi bünyesinde psikologramızla yapılacak görüşmelerin kendinizi farklı bir gözden görebilme fırsatı sunması, yargılamadan kendinizi tanımanıza ve anlamanıza yardımcı olacağına değinen Sağlık İşleri Müdürü Dr. Veysel Tunç; “Kişinin yaşantısında; depresyon durumu mevcutsa, sürekli bir korku, kaygı, bunalma veya sıkıntı hissediliyorsa, aile içi sıkıntılar, evlilik öncesi veya evliliği bitirmeye dönük durumlarda kafa karışıklığı yaşanıyorsa, kadın-erkek ilişkilerinde çözülemeyen problemler varsa, aşırı alınganlık, özgüven eksikliği, yalnızlık hissi varsa, bağımlılık problemleri varsa, öfke kontrol sorunları yaşanıyorsa, travmatik yaşantılar varsa mutlaka merkezimize bekliyoruz” dedi.