Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından asfalt serimi gerçekleştirilen yollarda yol işaret çizgi çalışması yapan Belediye Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, yapılan yol trafik işaret işleminin ardından yolları ulaşıma hazır hale getiriyor.
Geçtiğimiz hafta İnsan Hakları Bulvarı’nda Vali Hulusi Şahin’in de katılımıyla yapılan asfalt seriminin ardından bir kilometre uzunluğunda çift yönlü yolun trafik işaret çalışmalarını yapan ekiplerimiz, araç sürücülerinin gece gündüz yolu daha iyi görebilmesine olanak sağlamak için aralıksız çalışıyor.
Batman Fen Lisesi, Batman Sosyal Bilimler Lisesi ve Zeynel Bey Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Merkeze Bağlı Karayün Köyü yolunun asfalt seriminin ardından yaklaşık 3 kilometrelik yolun işaret çizgi çalışması gerçekleştiren Belediye Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerimiz, araç sürücülerin yolda daha güvenli bir şekilde seyahat etmeleri için gece geç saatlere kadar çalışmalarını sürdürdü.