Belediyemiz Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından 7’ncisi düzenlenen ‘Mahalle Buluşmaları’ Programı kapsamında Valimiz Hulusi Şahin, Kültür Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek sorunlarını yerinde dinledi.

Kültür Mahallesi 8 Mart Kadın Parkı’nda yapılan ‘Mahalle Buluşmaları’ programına Valimiz Hulusi Şahin’in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları, İl Emniyet Müdürü, Belediye Birim Müdürleri, ilimizde hizmet yürüten kamu kurum ve kuruluş müdürleri, mahalle muhtarı ile çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Mahalle muhtarı ve mahalle sakinlerinin altyapı, yol/kaldırım, park, okul, imar sorunları ve kentsel dönüşüm talepleri ile mahallede sorunlarını yerinde dinleyen Valimiz Şahin, talep ve sorunların giderilmesi için ilgili müdürlere talimat verdi.