Valimiz Hulusi Şahin, Batman Belediyesi Personel A.Ş.’de çalışan tüm personeli kapsayan aylık brüt 300 TL verilmesi için talimat verdi.

Batman Belediye Başkanlığı Personel A.Ş. ve yetkili sendika arasında işçilerin ücretlerine iyileştirme yapılması amacıyla ana sözleşmeye ek olarak aylık 300 TL brüt seyyanen ücretin maaşla birlikte ödenmesine karar verildi.

Valimiz Hulusi Şahin’in talimatıyla harekete geçen Belediye Personel A.Ş. yönetimi tarafından sendikayla yapılan toplu sözleşmeye  ek madde ile brüt 300 TL ödenmesi hususundaki kararı onayladı.

2020 yılının son gününde böyle bir sözleşmeye imza atmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Yürük, belediye personelinin 2021 yılına ücretlerinde iyileştirme yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek hayırlı olması temennisinde bulundu.

• 21.01.2021
  • Bu içerik 311 defa okundu