Sokak hayvanlarının beslenme, barınma, bakım ve tedavilerini büyük bir özenle gerçekleştiren Belediyemiz Veterinerlik İşleri Müdürlüğü, sokak hayvanları için üstü kapalı metal beslenme odakları oluşturdu.

Sokak hayvanları için her türlü hava şartlarına dayanıklı üstü kapalı su ve mama beslenme odağı oluşturan Belediyemiz Veteriner İşleri Müdürlüğü parklar başta olmak üzere şehir merkezinin değişik noktalarında 20 adet üstü kapalı beslenme odağı yaptı.

Sokak hayvanlarına yönelik sunduğu hizmetlerle sahipsiz canların her türlü barınma, beslenme, tedavi ve bakım ihtiyacını karşılayan Belediyemiz, oluşturduğu uzun ömürlü beslenme odakları sayesinde kedi ve köpeklerin aç ve susuz kalmaması için düzenli olarak mama takviyesi gerçekleştirecek.