Hilal Mahallesinde ilki gerçekleştirilen Mahalle Buluşması Programında vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinleyen Valimiz Hulusi Şahin, Mahalle Buluşması Programı çerçevesinde Seyitler Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Seyitler Mahallesi Mahalle Buluşmaları programına Valimiz Hulusi Şahin’in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları, İl Emniyet Müdürü, İl Milli Eğitim Müdürü, İl Sağlık Müdürü,  Belediye birim müdürleri, kamu ve özel kurum/işletme temsilcileri, mahalle muhtarı ve çok sayıda mahalleli katıldı.

Mahalle sakinlerinin kanalizasyon ve yağmursuyu altyapı,  park ve yeşil alan,  internet altyapı, EBA Destek Merkezi, metruk ev yıkım taleplerini, madde bağımlılığı ile ilgili sorunlarını yerinde dinleyen Valimiz Hulusi Şahin, Seyitler Mahallesi’nin sorunlarının giderilmesi konusunda ilgili birim müdürlerinin gerekli çalışma ve hazırlıklarını yapması için talimat verdi.

• Ev naverok 1273 caran hat xwendin