Belediyemiz Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, kısa adı Bil-Mek olan (Bilgi ve Mesleki Eğitim Kursları) için kayıtlara başlandığını duyurdu.

Batman Belediyesi ile Türkiye İş Kurumu Batman Şubesi arasında imzalanan protokol gereği; Pasta Yapım ve Sunumu, El Sanatları, Tığ ve Şiş Örgücülüğü, Kadın Giyim Modelist Yardımcılığı, Çocuk Bakım, Yöresel Bez Dokumacılığı ile Bahçelicik-Bahçıvan konularında ücretsiz eğitim verilecek ve Eğitimlerini başarılı bir şekilde tamamlayan kursiyerlere Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika verilecek.

‘Meslek Edinin İşsiz Kalmayın’ sloganıyla yapılacak olan kurs kayıtlarının son başvuru tarihi 22 Şubat 2021 olarak belirlenirken, 4 Mart 2021 tarihinde başlayacak eğitimler Kültür Mahallesi, Bayındır Mahallesi ve Petrolkent Mahallesinde 3 ayrı noktada gerçekleştirilecek.

Kurslar hakkında detaylı bilgi almak ve kayıt yaptırmak için vatandaşlarımızın Kültür Mahallesinde bulunan 8 Mart Kadın Parkı arkasındaki Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğümüze şahsen başvurması gerektiği belirtildi.

• Ev naverok 6980 caran hat xwendin