ilimizi Bölgesel Basketbol liginde temsil eden Batman Belediyespor Erkek Basketbol takımı müsabakalara Belediye Spor kompleksinde haftanın 5 günü antrenman yaparak hazırlıklarını sürdürüyor.

Tamamı Batmanlı gençlerden oluşan Belediyespor Basketbol takımını sıkı bir şekilde müsabakalara hazırlayan tecrübeli Antrenör Aydın Demirboğa ve Yardımcısı Serkan Arviş, Bölgesel ligde mücadele eden takımın başarılı sonuçlar alması için bütün imkânları seferber ediyor.

Batmanlı gençlere sportif alanda kendilerini kanıtlama ve yeteneklerini en üst düzeye çıkarma fırsatı sunan Belediyemiz Spor İşleri Müdürü Burak Eren, Batmanlı gençlerden kurulu basketbol takımının gelecek adına umut vaat ettiğini ve sezonu en iyi sonuçla kapatacağını umduklarını belirtti.